Филтри

Категории

Политика за личните данни

STILVERA.COM  Ви гарантира, че Вашите лични данни няма да бъдат споделени с трети лица по никакъв повод и причина. Предоставената от Вас лична информация ще бъде използвана за няколко основни цели:

- данни за адрес, телефон и име при доставка на поръчката Ви

- издаване на данъча фактура 

- уважаване на рекламация и връщане на дължими суми по банков път от нас към клиента

STILVERA.COM  е онлайн магазин , собственост на фирма " Селектид интертрейд"-93 ООД 

гр. Варна

ул. Парижка комуна"35

булстад: 813098187

stilvera8@gmail.com

тел:0895513405

Политика за защита на личната информация

1. Ние се отнасяме много сериозно към защитата на Вашите лични данни. За да осигурим достъп до услугите ни, трябва да събираме и съхраняваме определена лична информация за Вас.

2. Събирането и обработването на личните данни на ползвателите на услугите ни е съобразено със Закона за защита на личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година. 

3. Деца под 16-годишна възраст нямат достъп до услугите, предоставяни от https://stilvera.com Като се съгласите с тази декларация за поверителност, вие също се съгласявате и декларирате, че сте навършили 16 години.

4. Основната информация за Вас се събира, когато създавате профила си - име и фамилия, телефонен номер и имейл адрес. Сайтът на www.stilvera.com, предлага опция „Експресна поръчка без регистрация“, която Ви дава право да попълните само инициали или псевдоним и телефоннен номер.

Не сте задължени да се регистрирате, ако не желаете да предоставите тази информация. С приемане на условията за ползване, изрично се съгласявате да обработваме личните Ви данни, предоставени при регистрацията, както и информацията за дейността Ви в сайта.

5. Целите на събирането на тази информация са обратна връзка и сетайли по транспортурането на направената от Вас поръчка.

6. Личните данни, които събираме при регистрацията и от дейността Ви в сайта няма да бъдат използвани по начин, който накърнява конфиденциалния им характер. Вашата лична информация няма да бъде продавана, давана под наем или предлагана за маркетингови цели на трети страни.

7. Вие не сте задължени и ние не изискваме от Вас да въвеждате или да предоставяте персонално разпознаваема (лична) информация, за да разгледате нашия сайт. Статистическата информация за използването на сайта се използва за подобряване на функцонирането на сайта и услугите, предоставяни на него.

8. В профила си в сайта в никакъв случай не посочвайте своите ЕГН, номер на лична карта и друга чувствителна информация, като специални категории данни (данни, свързани със здравословно състояние, сексуална ориентация, принадлежност към политически партии и политически възгледи, религиозни вярвания, расов или етнически произход, биометрични показатели и др.) и на лични данни, свързани с присъди и нарушения. Ние не не интересуваме и не събираме такива данни, а предоставянето им би могло да застраши сигурността на личната Ви информация. В случай, че, по свое собствено желание и преценка, обявите публично свои лични данни, специфични подробности за Вас или друга информация за Вас и Вашите действия на публично достъпните секции от сайта, то трябва да знаете, че спрямо тази информация не се прилага Закона за защита на личните данни и съответно Селектид Интертрейд 93 ООД , като собственик на онлайн магазин www.stilvera.com, не носи отговорност за нея.

9. Личните Ви данни се съхраняват, докато сте регистрирани на адрес https:/stilvera.com/. Регистрацията в сайта се прекратява и информацията за профила се изтрива, когато не е бил достъпен в продължение на 24 последователни месеца.

10. Вие имате право на достъп до личните си данни, обработвани от Селектид Интертрейд 93 ООД; право да искате извършването на подходящо коригиране, заличаване или блокиране на личните Ви данни и правото да възразявате по всяко време срещу обработването на личните Ви данни, когато има законни основания за това; право да бъдете уведомени преди да бъдат разкрити за пръв път личните Ви данни на трети лица и да Ви бъде предоставена възможност да възразите срещу такова разкриване и използване; право да откажете обработване на личните Ви данни за целите на директния маркетинг.

12. Ако предварително сте се съгласили да разрешите на Селектид Интертрейд 93 ЕООД да съхранява и обработва личните Ви данни в съответствие с тази декларация за поверителност и искате да оттеглите Вашето съгласие, следва да влезете в профила си,да изпратите ново искане с текст "Изтрийте взички мои лични данни". След обработка на заявката Ви, вече няма да имате достъп до сайта www.stilvera.com със статут „ РЕГИСТРИРАН“.

13. Можете да правите корекции на пълната информация от потребителския си профил, ако данните в него са неверни, непълни или неточни. Това трябва да се направи без ненужно забавяне. Ако имате въпроси или искате Ваши данни да бъдат коригирани от нас, следва да влезете в профила си и да изпратете съобщение с желаниете от Вас промени.

14. Можете да поискате копие на всички лични данни, отнасящи се до Вас, които са събрани в съответствие с тези правила за поверителност. За да направите това, следва да влезете в профила си и да изпратите ново искане с избрана опция "Екпортирайте всички мои лични данни". След като заявката Ви бъде обработена, ще получите изисканата от Вас информация.

 

 

 

 

Върни До Горе